tirsdag 19. juni 2012

Jakke str 86!

Fikk bestilling på jakke på messa jeg var med på, har ikke laget det før så da ble denne ett prøve prosjekt som Anine fikk! Litt endringer på sømmer må til men ellers helt grei;)

torsdag 14. juni 2012

Kvelds sying;)

Sydd disse 2 i æfta/ kveld! Kjolen er i str 80 til tante frøkna og bodyen i str 98 på bestilling til ei frøken, som hadde sett den forrige bodyen j laget i samme stoffet, men til gutt. Hun liker også sangen " nyss så møtte jeg en krokkodill, som kjørte rundt , i en bil... " så da brukte jeg rosa på ribben så ble den fort litt mere jintete;) så håper hu blir fornøyd!

tirsdag 12. juni 2012

Helgas messe!

Hadde stand på husflidlagets messe i hælja.. den gikk ikke som forventet men men...
fikk da solgt 3 plagg og fikk 1 bestilling, så bedre enn ingenting!
Så da sitter jeg igjen med en del klær..
Så da tenkt jeg at jeg kunne legge de ut her, ettersom det er forespørsel etter det jeg lager:)
Noe som er kjempe moro! Så ser du noe du kunne tenke deg, er d bare å ta kontakt!







onsdag 6. juni 2012

Klar for messe til hælja!?!?!

Vært lite blogging i d siste.. Resultatet/ grunnen ser du her.. Pluss at jeg har vært ei uke i tyrkia;) kjempe godt med sol og varme, masse kos og hygge med familien;) men Her er d j har sydd opp i d siste;) skal være med på messe på meieriplassen på kolbu lørdag kl 11 til 15;) husflidlaget som skal ha messe med mange utstillere og div. Aktivitete! Så er du i nærheten er d bare å komme innom;) blir i allefall kjempe spennende å se hvordan salget blir;)